Страници

вторник, 26 февруари 2013 г.

Романтични дневници


Здравейте! 
В духа на предстоящия празник на жената реших да направя няколко изненади и днес ще ви ги покажа. Най-новите ми "създания" - красиви цветни дневничета. Изработени са изцяло на ръка от лист до корица от цветни листове и картони. Могат да бъдат използвани като дневници, за водене на бележки, като албуми и т.н. Изключително подходящ и оригинален подарък за всякакви поводи и празници. И тъй като трябва да изглеждат завършени им направих по една кутийка за разнообразие :).
Идеята за тях ми дойде преди няколко месеца, когато направих една книга за една приятелка. Тя стана много красива и използвайки същата технология направих и тефтер, който също стана много хубав и така се запалих... Но стига приказки нека ви ги покажа!













четвъртък, 7 февруари 2013 г.

Перлена сватба!

Привет отново! В тази публикация ще видите подаръците, които подготвих за перлената сватба на моите прекрасни чичо и стринка, които наскоро отпразнуваха своята 30-та годишнина от сватбата! Тъй като исках да е нещо специално, реших сама да го направя и ето какво се получи.













Дървени кутийки!

Здравейте! Днес ще ви покажа как едни съвсем обикновени дървени кутийки се превърнаха в чудесно "бижу за бижута". За направата им съм използвала декупажна салфетна техника и малко лак за блясък! Мисля, че се получиха много семпли, но пък красиви! Ето ги и тях...



















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...